SomnART - За нас

Нашата политика

Споделяме нуждата от почивка, за презареждане на батериите. Ето защо възглавници, матраци или завивки SomnART са изработени със страст и грижа за възможно най-здравословната почивка. Нашите продукти са проектирани да предлагат максимален комфорт, като същевременно спазват най-високите стандарти за качество и безопасност.

SomnART България

Продукт на SomnART в дома на всеки!

Висококачествени възглавници, юргани, матраци, топери, спално бельо, хавлии

Опитът

Нашата компания е част от групата компании Minet, най-големият производител на текстил в Румъния, с оборот от над 32 милиона евро и повече от 350 служители.

Историята на Minet Bedding започва през 2001 г., когато визията за компания, посветена на хората, качествения живот и благосъстоянието, се превръща в реалност.

Оттогава продължихме със сигурни стъпки, за да изградим най-надеждната марка домашен текстил в Румъния, като се стремим да бъдем компанията, която активно участва в създаването на по-здравословен свят, правейки забележителна разлика в живота на всеки, всеки ден, чрез култивиране на качествен сън.

Еволюция

Страстни към иновациите в текстилната индустрия, ние постоянно приемаме и интегрираме високопроизводителна производствена технология и непрекъснато прегръщаме новостите в разработването на нашите продукти, създадени в духа на безспорните предимства на комфорта и превъзходното качество.

С поета отговорност, ясна визия и постоянно внимание към съществените развития както в производствените технологии, така и в развитието на продуктите, ние постоянно демонстрираме, че смелите цели, които си поставяме всяка година, са ключът към нашия успех, както настоящ, така и бъдещ.

Бъдеще

Всеки ден разчитаме на високи стандарти, съвършенство, етика и почтеност, давайки пълната си отдаденост в усилията винаги да бъдем най-добрите!

В същото време сформирахме специален екип, силно обединен около общата страст към добре свършената работа.

От устойчивото развитие до грижата за околната среда, ние се стремим да бъдем компанията, която активно участва в създаването на по-здравословен свят, като култивира качествения сън, като по този начин ви кани във вселената на абсолютния комфорт!

Нашия екип

Ние от Minet се смятаме за голямо семейство. Свързва ни не само приятелство, но и обща страст към добре свършената работа.

Непрекъснато инвестираме в обучение, за да може екипът ни постоянно да използва най-новите технологии на пазара.